userfiles/images/logo.png

تولید نان سنتی در بوشهر شرایط خوبی ندارد + تصاویر

منتشر شده در چهارشنبه, 29 فروردين 1403 13:23
بازدید: 41

 به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر، آیت الله صفایی بوشهری نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر امروز در دیدار مدیر کل غله استان و جمعی از کارکنان این اداره با بیان اینکه در آینده نچندان دور نیازمند امنیت غذایی هستیم گفت: یکی از بزرگ‌ترین خطرات آینده جهان تخریب امنیت غذایی مثل گندم، برنج، و حتی آب است. اگر ما امنیت غذایی را در یک منظومه کامل مدیریت شده طراحی و مدیریت و نظارت نکنیم، و بازطراحی تولید جدید نشود، قطعا ما دچار تخریب امنیت غذایی می شویم.

امام جمعه بوشهر با بیان اینکه در حوزه کاشت دچار مشکل جدی هستیم گفت: از حیث جوی در یک منطقه جغرافیایی قرار گرفتیم که کم بارش است؛ استان بوشهر متاثر از دو اکوسیستم جوی است که یکی در سودان و یکی در صحرای منطقه جنوب کشورهای عربی که هر ۱۰۰ سال یک بار استان را تحت تاثیر قرار می دهد.
آیت الله صفایی بوشهری با بیان اینکه استان بوشهر از جهت امنیت غذایی باید مدیریت شود ابراز داشت: به همین جهت ما باید در عرصه تولید گندم، شکر و برنج، فوق العاده بر اساس دانش مطالعات و آمایش زیست بوم سرزميني باشد.

وی افزود: همچنین لازم است در کشورهایی که دارای شرایط اکوسیستم باران زایی است مثل قرقیزستان و قزاقستان، به طور جدی برنامه ریزی کنیم. به همین جهت در تولید پروتئین (گوشت قرمز) و هم دانه های استراتژیک مثل گندم و برنج باید در کشورهای دوست سرمایه گذاری کنیم و از توانمندی آنان استفاده کنیم و به سمت کشت فراسرزمینی حرکت کنیم.
آیت الله صفایی بوشهری بیان کرد: بسیاری از محصولات کشاورزی حتی گندم، برنج و شکر تاریخ مصرف مفید آنها کم است در این رابطه در حال حاضر در جهان سیستمی وجود دارد که بجای استفاده سیستم سنتی، از سیستم پرتو تغذیه‌ای هسته ای استفاده می شود، یعنی عمر گندم ها را در سیلوها با سیستم هسته ای بالا ببریم.

آیت الله صفایی بوشهری گفت: تمام زحمتی که کشیده می شود برای تولید محصول مفید است که دارای همه شاخص های تغذیه ای باشد و دور ریز نداشته باشد، اما در ایران دور ریز نان به اندازه یک کشور کوچک است.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر افزود: در تولید نان نباید با این همه پیشرفت تکنولوژی به شرایط سنتی برگردیم، در این رابطه باید تدبیر شود، و دور ریز نداشته باشیم و نان با کیفیت تولید شود.

وی با بیان اینکه در تولید نان صنعتی پیشرفت کردیم گفت: اما متاسفانه در نان غیر صنعتی نه تنها پیشرفت نکردیم بلکه کیفیت سنتی را هم حفظ نکردیم و نه دانش کار را مراعات کردیم و نه تکنولوژی نوین را به خدمت گرفتیم.
آیت الله صفایی بوشهری ابراز داشت: یکی از بزرگ‌ترین معضلات در عرصه بیماری، بیماری معده ای و روده ای است. تمام اینها به خاطر نان است وقتی سبوس نداشته باشد این عملیات معده نمی تواند به درستی انجام شود و روده هم نمی تواند آنها جذب و دفع کند.

امام جمعه بوشهر با بیان اینکه باید در عرصه نان تحول اساسی ایجاد شود گفت: در بوشهر تولید نان سنتی در شرایط خوبی قرار ندارد و مشکل جدی داریم.

khabar20 1403 01 29 1

khabar20 1403 01 29 1

khabar20 1403 01 29 1

khabar20 1403 01 29 1

khabar20 1403 01 29 1

khabar20 1403 01 29 1

  • هیچ نظری یافت نشد

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.